KidsCity Borne
Welkom bij KidsCity

Speciaal voor de jonge landrotten tot 12 jaar.Heb jij ooit vriendelijke piraten ontmoet? Bij de Scheepskajuit is dat mogelijk!!


Onze bemanning kan niet wachten om u als landrot te verwelkomen en u mee te voeren in de verhalen van de zee.
Wees verdacht op muiterij, samenzwering en corruptie want voor dat u het weet bent u gevangen in een verhaal over list en bedrog. Jong en oud kan aanmonsteren op ons legendarisch schip. Zo veel mensen zo veel wensen. Laat het ons weten want er staat altijd wel een waterrat voor u paraat!

 

Kan het nog gekker?
Voor nog meer spanning en avontuur is er zelfs een vermaakpiraat.Een echte  piraat die zich alleen maar bezighoudt met het vermaak en het entertainen van de kinderen. Ze doet iedere keer wat anders. Dan schminkt ze alle kinderen tot een heuse piraat, dan kleit ze een echte krokodil, niets is haar te dol. Ze verzint steeds de gekste spelletjes met zing, toneel en dans, te veel om op  te noemen en dat allemaal GRATIS voor NOP. Kan het nog gekker?


Eventjes op een rij, de beruchtste bemanningsleden op ons schip:

 

Kapitein Kid

 

 

Kapitein Kid is de grote baas van ons piratenschip. Regelmatig controleert hij de bemanning op opstootjes, rellen en onregelmatigheden en de gasten op plezier en vertier.


En als er iets te verdelen is dat is hij zeker van de partij!

 

Kiddie de Knuffelpapegaai

 

 

Kiddie is de grote knuffelpapegaai van Kapitein Kid. Het is zo’n gek beest, hij wil alleen maar handjes geven en heel uitgebreid knuffelen.

 

Pipi Langkous

 

 

Deze vrolijke piratendochter brengt vaak een bezoek aan de Scheepskajuit. Deze ondeugende meid vermaakt de kinderen graag met haar gekkigheid en vrolijkheid!

 

Kapitein Columbus

 

Kapitein Columbus is het beste maatje van onze eigen kapitein Kid. Hij komt regelmatig op bezoek als onze eigen baas even elders op deze aardbol vertoefd.

 

Kaatje Kordaatje

 

 

Kaatje Kordaatje is een graag geziene gast bij de kinderen. Want met haar snoepjesjurk is zij niet te weerstaan.

 

Viswijf

 

Het viswijf. Deze lastige, onbeleefde, en dikke dame komt wel eens zo het  schip binnenstruinen! Pas op want deze dronken vrouw steelt graag eten van landrotten. U bent gewaarschuwd!
 

 

 

 

 
© 2006 Scheepskajuit | Realisatie: Webton Webdesign

Inhoud voor bezoeker zonder Flash