KidsCity Borne
Welkom bij KidsCity


Speciaal voor onze Woeste Wijze Landrotten die een avontuur op mijn schip wel willen riskeren met hun  Verwante Muiters en Kleinmaatjes…


Als u mijn kompas ter handde neemt, dan zal hij wijzen naar het dek van mijn schip waar een heerlijk kopje zeebonkkoffie met een gekruid natje voor u klaarstaat..
Hier kan u in alle zeerust rondkijken en een keuze maken wat u graag met uw Verwante Muiters en Kleinmaatjes zou willen..

U kan er voor kiezen om een tafel te reserveren op een van mijn dekken, om samen te genieten van een Scheepsmaal van de Schuitkaart naar eigen keuze….
Ik noem voor de kinderen een Woeste Willem, een Messen Jochem, of een Kapitein Bloedbarend, en voor uw magen een Opa Fabian carpacio,  een Zeeroversmaal of een Snaaisnitzel..en nog veel meer.De Kleinmaatjes kunnen nadien klimmen en klauteren in ons grote Scheepsvaartspeeltuin en een dansje maken in ons onderwaterdisco.

Natuurlijk worden ze als Kapitein of Piraat geschminkt zodat ze  kunnen rondbanjeren en weer terug kunnen komen om af te koelen bij verkoelend ijs, bijv Rotsige Rotsen of een Zoete Inval.
 
U kunt ook een mooi tafeltje reserveren voor al uw Verwanten voor ons Piratenbuffet.
Deze avond is gevuld als een schatkist onder zee…
De Kleinmaatjes worden meegevoerd naar de Woeste wereld van de Scheepvaart en Piraterij. Zij worden geschminkt als echte piraten en dansen zich te schuiten in de onderwaterdisco..
Zij kunnen klauteren en klimmen en hun maatjesmagen vullen met snaaigoed van ons Kinderbuffet.
U kunt uw piratenmaal nuttigen van ons buffet dat rijkelijk gevuld is  van Roverssoep tot Haringvloot, van Kanonskogel tot Zeezalm en veel veel meer om uw landrotmagen te vullen.

Nadien zou u kunnen genieten van een spiekerjut wedstrijd , een rondleiding of u kunt een dansje wagen.
Natuurlijk kom ik ook deze avond langs om u eigenWijze landrotten een hand te schudden.

Volg uw Kompas naar mijn schip, waar de zeetijden niet veranderen  waar scheepsmagen goed worden gevuld en het slobberbier rijkelijk vloeit…


Ahoy,
Kapitein Kid

 

 

 

 
© 2006 Scheepskajuit | Realisatie: Webton Webdesign

Inhoud voor bezoeker zonder Flash