KidsCity Borne
Welkom bij KidsCity

Gezellig uit eten met de kinderen?


Herkent u dit?

 


Vol goede moed vertrekt u naar het restaurant. Bij het uitzoeken van het juiste menu is de eerste spanning reeds merkbaar, "dat lust ik niet" of "hebben ze geen frikandel??" Een half uur later houden de jongsten onder ons het al voor gezien. Onrustig wiebelen op de stoel terwijl de eerste gasten al een venijnige blik op uw kroost werpen.

Als na een kwartier het eten er nog niet is, krijgen de meeste kinderen iets baldadigs in zich en is iedere vorm van redelijkheid ver te zoeken. Ook papa en mama krijgen het nu erg warm.

Gelukkig het eten is er. Na drie happen zitten de kids vol en lusten ze niet meer terwijl u net bent begonnen aan uw voorgerecht. Met een paar frietjes weet u de kinderen nog net rustig te houden tot het hoofdgerecht. Maar tijdens het hoofdgerecht breekt de totale chaos uit. Uw kinderen pikken het niet langer en weigeren nog langer aan tafel te zitten. Mismoedig vraagt u ten einde raad de rekening. Snel verlaat u het restaurant en met een onbehagelijk gevoel stapt u met uw gezin in de auto naar huis. Wat een leuke avond had moeten worden is helaas niet geheel volgens wens verlopen.


Zo kan het ook!


zaterdag van 17.30 tot 20.00 uur en


zondag van 16.00 tot 19.00 uurVanaf 17.45 uur respectievelijk 16.15 uur worden de buffetten opgediend.


Voor de volwassenen:


Een heuse piratensoep, een oriëntaalse saté van de haas overgoten met een Indische satésaus, tropische kip schotel afgemaakt met ananas en hete chili, gemarineerde spareribs, piratenballen in een rode pangangsaus, warm gekruid vlees, gepaneerde schnitzels, runderstroganoff met verse groente en afgeblust in cognac, verse zalmfilet, zoute maatjes haring, Hollandse garnalen in een huisgemaakte cocktailsaus, diverse warme en koude sausen, warme groentemelange, rundvleessalade, kartoffelsalade, zalmsalade, gebakken aardappeltjes met ui en spek, aardappelgratinee afgemaakt met gesmolten kaas en diverse huisgemaakte rauwkostsalades voorzien van verschillende verse groenten.


We sluiten het Piratenbuffet af met een fantastisch dessertbuffet. Vanille ijs overgoten met een chocolade saus, chocolade ijs gecombineerd met verschillende noten, aardbeienijs met verse aardbeien (seizoensafhankelijk) en aardbeiensaus. Chocolade, aarbeien en chipolata bavarois fantasierijk opgemaakt door onze eigen ketelbinkie. Verschillende soorten fruit waaronder ananas en meloen.


Voor de kinderen:


Een speciaal Kidsbuffet met bitterballen, frikadelletjes, hamburgers, kipnuggets, frietjes, knakworstjes, zelf te mengen rauwkost van sla, tomaten en komkommer, appelmoes, broodjes, meerdere sausen o.a. mayonaise, ketchup en curry. Ter afsluiting krijgen de kinderen natuurlijk een lekker waterijsje en delen ze mee in de buit van de kapitein en krijgen ze een kadootje persoonlijk van Kapitein Kid.


Gedurende het Piratenbuffet kunnen de kinderen onbeperkt ranja drinken.


Iedereen mag zo vaak opscheppen als men wil. Uiteraard lopen er een aantal piraten van ons rond om een oogje in het zeil te houden.Terwijl de kinderen heerlijk zitten te eten geniet u rustig van de diverse gerechten. Als de kinderen hun buikje vol hebben gaan ze spelen in de speeltuinen, pakken een filmpje in de bios of een maken ze een dansje in de kinderdiscotheek. Terwijl de kinderen zich dansend vermaken wordt het dessertbuffet opgediend welke bestaat uit verschillende soorten ijs en bavarois.


Moe maar voldaan stapt u met de kinderen in de auto en gaat richting huis na een geweldige avond voor zowel groot als klein.


Volwassenen € 29,50 per persoon All-in (dus incl. koffie, thee, bier, fris en wijn).
Kinderen 1-3 jaar € 8,95 (incl. € 4,95 entree Kids City).
Kinderen 4-12 jaar € 14,95 (incl. € 4,95 entree Kids City).


Reserveren gewenst 

 

 

 

 
© 2006 Scheepskajuit | Realisatie: Webton Webdesign

Inhoud voor bezoeker zonder Flash